Κέντρα Προσχολικής Αγωγής

Νέα / Ανακοινώσεις

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ VOUCHER ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ VOUCHER ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς σχετικά με την ενεργοποίηση Voucher (ΕΣΠΑ).

  • Από 25/8/2017 οι ωφελούμενοι γονείς (κάτοχοι) voucher  που έχουν επιλεγεί στις δομές του  ΔΟΠΑΦΜΑΗ θα πρέπει να μπουν στην ειδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ να κάνουν το ερωτηματολόγιο εισόδου. Σημειώνεται ότι αν δεν  συμπληρωθούν τα στοιχεία του ερωτηματολογίου εισόδου στην ειδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ, η εγγραφή - τοποθέτηση δεν θεωρείται έγκυρη για την ΕΕΤΑΑ και δεν θα ενεργοποιείται η «αξία τοποθέτησης» (voucher).
  • Έπειτα από την 01/09/2017 έως  5/9/2017 οι γονείς-ωφελούμενοι των voucher  θα πρέπει να προσέλθουν στους παιδικούς όπου έχουν επιλεγεί ώστε να ολοκληρώσουν την διαδικασία της εγγραφής. Επίσης θα πρέπει να προσκομίσουν εκτυπωμένη τη βεβαίωση του ερωτηματολογίου εισόδου.

Αποτελέσματα Εγγραφών και Επανεγγραφών (Μέσω Δήμου) και οδηγίες για ενεργοποίηση Voucher (ΕΣΠΑ)

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ VOUCHER ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς σχετικά με την ενεργοποίηση Voucher (ΕΣΠΑ).

  • Από 25/8/2017 οι ωφελούμενοι γονείς (κάτοχοι) voucher  που έχουν επιλεγεί στις δομές του  ΔΟΠΑΦΜΑΗ θα πρέπει να μπουν στην ειδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ να κάνουν το ερωτηματολόγιο εισόδου. Σημειώνεται ότι αν δεν  συμπληρωθούν τα στοιχεία του ερωτηματολογίου εισόδου στην ειδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ, η εγγραφή - τοποθέτηση δεν θεωρείται έγκυρη για την ΕΕΤΑΑ και δεν θα ενεργοποιείται η «αξία τοποθέτησης» (voucher).
  • Έπειτα από την 01/09/2017 έως  5/9/2017 οι γονείς-ωφελούμενοι των voucher  θα πρέπει να προσέλθουν στους παιδικούς όπου έχουν επιλεγεί ώστε να ολοκληρώσουν την διαδικασία της εγγραφής. Επίσης θα πρέπει να προσκομίσουν εκτυπωμένη τη βεβαίωση του ερωτηματολογίου εισόδου.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΩΝ

Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς σχετικά με τα αποτελέσματα Εγγραφών και Επανεγγραφών μέσω Δήμου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ.

  • Οι ενστάσεις θα κατατίθενται στα γραφεία της υπηρεσίας μας από Δευτέρα 24/07/2017 έως και Τρίτη 25/07/2017.
  • Οι γονείς των επιτυχόντων και ισοβαθμούντων βρεφών και νηπίων, θα πρέπει να προσκομίσουν σε κλειστό φάκελο όπου απ’ έξω θα αναγράφεται το ΚΕΠΑ στο οποίο επιλέχθηκαν και το ονοματεπώνυμο του παιδιού. H προσκόμιση των δικ/κων θα γίνεται κατ’ ιδίαν ή ταχυδρομικώςTα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να συνοδεύονται και απο την ηλεκτρονική αίτηση εκτυπωμένη.

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών: Τετάρτη 26/07/2017 έως και Τρίτη 01/08/2017.

Η διεύθυνση της υπηρεσίας μας: http://www.dopafmai.gr/el/epikoinwnia

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά αναγράφονται τόσο στην ηλεκτρονική αίτηση αλλα καί στις πληροφορίες εδώ http://irakleio.aitiseispoliton.gr/#/

Κάρτα υγείας Παιδιού https://dopafmai.gr/images/entypa/AtomikiKartaYgeias.pdf

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σχετικά με τους πίνακες Αποτελεσμάτων:

Οι πίνακες Εγγραφών Βρεφών και Νηπίων είναι προσωρινοί και ενδέχεται να γίνουν αλλαγές μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών και των ενστάσεων.

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ: Θα πρέπει να προσκομίσουν δικαιολογητικά 

ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΕΣ: Θα πρέπει να προσκομίσουν δικαιολογητικά

ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ: ΔΕΝ προσκομίζουν δικαιολογητικά

 

Για τις Επανεγγραφές: Οι γονείς των οποίων τα παιδιά επανεγγράφονται θα πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παρακάτω σε φάκελο, στον Παιδικό Σταθμό όπου θα φοιτήσει το Παιδί τους στην έναρξη της σχολικής χρονιάς τον μήνα Σεπτέμβριο όταν παρουσιαστούν στο ΚΕΠΑ. 

Τα δικαιολογητικά για την Επανεγγραφή:

Σε φάκελο στον οποίο αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του Παιδιού.

  • Εκτυπωμένη αίτηση (απο το ηλεκτρονικό σύστημα)
  • Κάρτα υγείας παιδιού http://dopafmai.gr/images/entypa/AtomikiKartaYgeias.pdf συνοδευόμενη απο φωτοτυπία του βιβλιαρίου υγείας (εμβόλια)
  • Αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος.

ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΗΠΙΑ

ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΒΡΕΦΗ

Εγγραφές ΒΡΕΦΩΝ

Εγγραφές ΝΗΠΙΩΝ

 

Έντυπο Ένστασης

 

«Ο Δρόμος που μας ενώνει»

Φέτος οι παιδικοί σταθμοί του ΔΟΠΑΦΜΑΗ Ηρακλείου  οργάνωσαν και παρουσίασαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου την πρώτη Έκθεση Παιδικής Έκφρασης με τίτλο «Ίσοι στην Αγάπη». Η Εκθεση διεξήχθη με επιτυχία και οι δημιουργικές εργασίες που παρουσιάστηκαν από όλους τους σταθμούς ήταν αξιόλογες. 

Διακρίνεται, όμως, η δουλειά που έγινε στο Κ.Β. Μητέρα, στο τμήμα του γιου μου, γιατί ήταν καινοτόμος στη σύλληψη και δύσκολη στην εφαρμογή. Το σχολείο δεν περιορίστηκε σε μία δράση εντός της αίθουσας, αλλά άνοιξε τις πόρτες του στην κοινωνία! «Ο δρόμος που μας ενώνει» ήταν το σύνθημα της δράσης και, κυριολεκτικά, ένας δρόμος χωρίζει τα προνήπια του Μητέρα από το Ειδικό Γυμνάσιο Ηρακλείου. Το δρόμο αυτόν διέσχισαν τα παιδιά μας, μικρά και μεγάλα, με τις δασκάλες τους και συναντήθηκαν, δημιουργώντας μία Ομάδα, τα «Γλυκά Παιδιά», που μαζί ζωγράφισαν, έπαιξαν, χόρεψαν, έφτιαξαν γλυκά και δημιούργησαν ουσιαστικούς δεσμούς φιλίας και αγάπης! Όλοι μας διδαχθήκαμε πολλά από αυτή τη συνάντηση για την ισότητα, αλλά και τον ουσιαστικό ρόλο που μπορεί να αναλάβει η Προσχολική Αγωγή στη διαμόρφωση κουλτούρας, ήθους και πολιτισμού. 

Η προσέγγιση και ο χειρισμός των δασκάλων, Προσχολικών και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διαπνέονταν από παιδαγωγικές αρχές και σεβασμό προς το παιδί. Η διαφορετικότητα που αναδείχθηκε, τελικά, ήταν αυτή των εκπαιδευτικών : μία ευτυχής συνύπαρξη ανθρώπων με παιδεία, ευαισθησίες και όρεξη για δουλειά. Τους αξίζουν συγχαρητήρια!

μία μητέρα

27 1

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ (Voucher) ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΠΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ ΚΑΙ Α

Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ ενημερώνει τους γονείς:

Σχετικά με το Α ΚΕΠΑ (Βρεφικό Τμήμα):

Το Βρεφικό Τμήμα του Παιδικού Σταθμού θα δεχθεί βρέφη από 18 μηνών και άνω. Οι επιτυχόντες των οποίων τα παιδιά ΔΕΝ συμπληρώνουν τους 18 μήνες τον Σεπτέμβριο 2017, παρακαλούνται να το δηλώσουν στο 2810300100 (Τμήμα Γραμματείας) προκειμένου να καλυφθούν οι θέσεις από την σειρά των επιλαχόντων.

 

Τα Αποτελέσματα βάσει μοριοδότησης:

Α ΚΕΠΑ & ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ ΚΕΠΑ (Βρέφη)

 

Τα Κέντρα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ηρακλείου

  • 1

Στοιχεία Επικοινωνίας - Τμήμα Προσχολικής Αγωγής

dopafmai logo small

Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής − Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου - ΔΟΠΑΦΜΑΗ

map location Διεύθυνση

Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4, 71202, Ηράκλειο

mail Email

dopafmai@heraklion.gr

telephone 2 Τηλέφωνο

2810 300100, 300090

fax Τηλεμοιoτυπία (Fax)

2810 287600