Κέντρα Προσχολικής Αγωγής

Νέα / Ανακοινώσεις

Έναρξη προγράμματος ΕΣΠΑ για τους Παιδικούς Σταθμούς.

Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς ότι ξεκίνησε η διαδικασία του προγράμματος "Εναρμόνιση Οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής" ΕΣΠΑ. Όσοι επιθυμούν μπορούν να προχωρήσουν στην διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών ακολουθώντας την διαδικασία που αναφέρεται στην ιστοσελίδα του προγράμματος (πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο).

Παιδικοί Σταθμοί 2017-2018 http://www.eetaa.gr/index.php?tag=paidikoi_2017

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 23 Μαΐου 2017 το επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ ΣΤΟ θεατρικό Σταθμό.

  Στο σεμινάριο με θέμα «Ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με όλους τους ανθρώπινους χαρακτήρες, διαπροσωπικές σχέσεις, επικοινωνία & οικογενειακή συμπεριφορά» συμμετείχαν όλοι οι εργαζόμενοι του ΔΟΠΑΦΜΑΗ και της ΔΕΠΑΝΑΛ. Ο εισηγητής (ειδικών σεμιναρίων, πωλήσεων, management, συναισθηματικής νοημοσύνης, συναλλακτικής ανάλυσης, διαπραγμάτευσης και επικοινωνίας) Κωνσταντίνος Ακριβόπουλος εστίασε στην αναγκαιότητα της επικοινωνίας ανάμεσα στους ανθρώπους και ιδίως το τελευταίο διάστημα που οι ανθρώπινες σχέσεις περνούν κρίση. Αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της συνεργασίας καθώς και στο πώς μπορούμε να επηρεάσουμε θετικά τη γνώμη του άλλου κερδίζοντας δύσκολους χαρακτήρες, μίλησε για τη δύναμη της ομάδας ακόμα κι αν αυτή απαρτίζεται από ανθρώπους με διαφορετικούς χαρακτήρες και εστίασε σε τεχνικές επικοινωνίας.

 

 

1326

789105

 

Έναρξη διαδικασίας Εγγραφών Επανεγγραφών στα ΚΕΠΑ

Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ

ανακοινώνει για τους ενδιαφερόμενους γονείς:

Η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων Εγγραφής/Επανεγγραφής ξεκινάει απο σήμερα 22/05/2017 και ώρα 12:00 έως και 23/06/2017. Ατήσεις που θα κατατεθούν ή κατατέθηκαν πρίν την έναρξη (22/05/2017 και ώρα 12:00) δεν θα ληφθούν υπόψιν. 

Οι γονείς που είχαν καταθέσει το προηγούμενο σχολικό έτος χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό σύστημα, θα πρέπει να κάνουν εκ νέου την διαδικασία εγγραφής στο σύστημα για την λήψη username και κωδικού (δεν ισχύουν οι κωδικοί απο την προηγούμενη χρονιά).

Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά απο την ιστοσελίδα μας www.dopafmai.gr πατώντας στο κουμπί με τον διακριτικό τίτλο "Ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής αιτήσεων Εγγραφής/Επανεγγραφής".

Tα Παιδιά που φοιτούσαν πέρυσι στο βρεφικό τμήμα του ΣΤ ΚΕΠΑ και κλείνουν τα 2,5 έτη φέτος, επανεγράφονται στο ΣΤ ΚΕΠΑ. Σε περίπτωση που υπάρξουν κενές θέσεις θα εξυπηρετηθούν κατα προτεραιότητα. Επίσης θα δηλώσουν με έγγραφη αίτηση στο ΣΤ ΚΕΠΑ μια 2η επιλογή Σταθμού.

Τα Δικαιολογητικά των επιτυχόντων γoνέων θα υποβληθούν με τρόπο που θα ορίσει και θα ανακοινώσει ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ μετά την δημοσίευση των αποτελεσμάτων/πινάκων επιλογής.

 

Σημείωση: Προτιμάτε Google Chrome ή Mozila Firefox για την εγγραφή και κατάθεση αίτησης στο ηλεκτρονικό σύστημα. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ (Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής  Φροντίδας Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου) αναγνωρίζοντας την ανάγκη, όχι μόνο για βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων των παιδικών σταθμών του Δήμου Ηρακλείου  αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού που τους απαρτίζει, διοργανώνει την Τρίτη 08:30 π.μ. στην αίθουσα του Θεατρικού Σταθμού του Δήμου Ηρακλείου επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα:

“Ανοίγοντας διαύλους επικοινωνίας με όλους τους ανθρώπινους χαρακτήρες. Διαπροσωπικές σχέσεις - επικοινωνία και  οικογενειακή συμπεριφορά”.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Κωνσταντίνος Ακριβόπουλος εισηγητής ειδικών σεμιναρίων, πωλήσεων, management, συναισθηματικής νοημοσύνης,συναλλακτικής ανάλυσης, διαπραγμάτευσης και επικοινωνίας.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί να δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ανακαλύψουν διαφορετικά κανάλια επικοινωνίας με τους συναδέλφους τους, τους γονείς  και τα παιδιά, αλλά και γενικά με όλους τους συνανθρώπους μας και πολύ περισσότερο με την οικογένειά μας μέσα από τις δυνατότητες που προσφέρει η επικοινωνία και η τέχνη των διαπραγματεύσεων στη διαδικασία της γενικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων.

Τα Κέντρα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ηρακλείου

  • 1

Στοιχεία Επικοινωνίας - Τμήμα Προσχολικής Αγωγής

dopafmai logo small

Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής − Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου - ΔΟΠΑΦΜΑΗ

map location Διεύθυνση

Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4, 71202, Ηράκλειο

mail Email

dopafmai@heraklion.gr

telephone 2 Τηλέφωνο

2810 300100, 300090

fax Τηλεμοιoτυπία (Fax)

2810 287600