Preschool Education Centers

News / Announcements

Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς για τα αποτελέσματα εγγραφών βρεφών και νηπίων με την διαδικασία μέσω δήμου.

Ο έλεγχος των ηλεκτρονικών φακέλων διενεργείται σε πρώτη φάση για τις αιτήσεις με τα περισσότερα μόρια που διεκδικούν μια θέση στα ΚΕΠΑ του δήμου, καθώς επίσης και ένα αριθμό επιλαχόντων με μοριοδότηση κάτω από τον τελευταίο επιτυχών.

Να σημειωθεί ότι ο έλεγχος των ηλεκτρονικών φακέλων θα διενεργείται σταδιακά για τους επιλαχόντες που έχουν λιγότερα μόρια εάν προκύψουν κενές θέσεις μετά τον έλεγχο των ενστάσεων.

Από τις λίστες έχουν εξαιρεθεί βρέφη και νήπια που επιλέχθηκαν να φοιτήσουν μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Όσοι γονείς, βάση πινάκων, έχουν ελλιπή δικαιολογητικά μπορούν να καταθέσουν εγγράφως στα γραφεία της υπηρεσίας μας σχετική ένσταση προσκομίζοντας τα κατά περίπτωση σχετικά. Το έντυπο ένστασης βρίσκεται παρακάτω.

Κάνοντας είσοδο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα (https://aitisi.dopafmai.gr/egwebapps/home) οι γονείς μπορούν να ενημερώνονται για την κατάσταση της αίτησής τους καθώς και τα δικαιολογητικά που λείπουν κατά περίπτωση. Σημειώνεται οτι τα σχόλια θα εμφανιστούν στο σύστημα εντός του διημέρου. 

Η κατάθεση των ενστάσεων θα διαρκέσει από Δευτέρα 26/08/2019 έως και Τετάρτη 28/08/2019.

Ώρες κατάθεσης ενστάσεων: από 09:00 έως και 14:30.

Σημειώνεται ότι κατά τον έλεγχο των ενστάσεων θα δοθεί προτεραιότητα στους φακέλους που έχουν ελεγχθεί και έχουν διαπιστωθεί ελλιπή δικαιολογητικά στην πρώτη φάση επιλογής.

Τα αποτελέσματα για το ΚΕΠΑ Πανεπιστημίου θα είναι αναρτημένα από αύριο το πρωί στο χώρο του Παιδικού Σταθμού ενώ τα αποτελέσματα για το ΚΕΠΑ Αστυνομικού Μεγάρου θα αναρτηθούν την Δευτέρα.

Οι πίνακες είναι σε μορφή .pdf και είναι προτιμότερο να κοιταχτούν μέσω υπολογιστή κάνοντας αναζήτηση τον αριθμό αίτησης ή τον αριθμό πρωτοκόλλου (στον browser ή στο αρχείο πατώντας αναζήτηση με το πλήκτρο F3).

Σημειώνεται ότι για τους ισοβαθμούντες θα γίνει κατάταξη και επιλογή βάση εισοδήματος/παιδί (το οικογενειακό εισόδημα διαιρεμένο με τον αριθμό παιδιών).

 

Τα παιδιά που επιλέχθηκαν να φοιτήσουν στα ΚΕΠΑ του Δήμου θα ξεκινήσουν απο τις 11/09/2019 και οι γονείς θα πρέπει να κρατάνε μαζί τους

1. την αίτηση εγγραφής εκτυπωμένη απο το ηλεκτρονικό σύστημα

2. την κάρτα υγείας παιδιού

3. φωτοτυπία το βιβλιάρια υγείας παιδιού συνοδευόμενο με τα εμβόλια.

 

ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΣΤΑΣΗΣ

Contact - Preschool Education

dopafmai logo small

Municipal Preschool Organisation - Mass Sports Heraklion - ΔΟΠΑΦΜΑΗ

map location Address

Kalokerinou & Papadopoulou 4, 71202, Heraklion

mail Email

dopafmai.heraklion@gmail.com

telephone 2 Telephone

2810 300100, 300090

fax Fax

2810 287600